top of page
Search
  • novuss2019

Lielbritānijas Kausa Novusā 2022 trešais posms noritējis Birmingemā

Aizritējis Lielbritānijas Kausa Novusā 2022 trešais posms, kas notiek Lielbritānijas Novusa federācijas (LNF) pirmo reizi organizēto pasākumu ietvaros.

Trešais posms notika 2022. gada 22. oktobrī Birmingemā New Building, Gospel Oak Sports Centre, Bilston Road, Tipton, DY4 0BZ) Birmingemas Novusa kluba paspārnē. Sacensībās piedalījās 18 novusa spēlētāji no dažādām vietām Lielbritānijā.

Šoreiz daudzi spēlētāji atzina, ka spēles gaita norisinājās nevienmērīgi un reti kas varēja prognozēt izspēles iznākumu. Meistarīgākajiem spēlētājiem neviens neļāva atpūsties un atslābt un gandrīz visiem spēlētājiem izdevās veikt tā saucamās “štoses” ne reizi vien. Jāuzsver, ka kauss noslēdzās ar unikālu situāciju. Pēc punktiem sestajā vietā bija seši spēlētāji: Raitis Goldmanis, Juris Voitkevičs, Mārtiņš Guļasko, Janeks Lācis , Aigars Koltāns un Modris Ostašovs, tāpēc posma galvenajam tiesnesim nācās rūpīgi parbaudīt kurš no minētajiem ieguvis sesto vietu atbilstoši Nolikumā noteiktajiem kritērijiem.

Posma administratora pienākumus bija kā parasti uzņēmusies Judīte Ūbele, galvenais tiesnesis bija Rinalds Voits. Paldies viņiem par to!

Pielikumā publicētā tabulā spēlētāju reitings ir sakārtots pēc punktiem un vietas sadalītas pēc Nolikumā noteiktajiem kritērijiem. Labākie šajā posmā bija – Janeks Lācis – 6. vieta, Elīza Čaklā – 5. vieta, Leons Bričko - 4. vieta, Māris Eglītis – 3. vieta, Kaspars Tormanis – 2. vieta, Rinalds Voits – 1. vieta.

Diplomus labākajiem LNF vārdā izsniedza vice-prezidents Ingmārs Čaklais un balvas Birmingemas Novusa kluba vārdā kluba pārstāve Dace Čaklā.

Papildus Birmingemas Novusa klubs bija sagādājis piemiņas krūzīti ar kluba un federācijas logo visiem posma dalībniekiem. Tāpat arī kluba pārstāve Dace rūpējās par spēlētāju labsajūtu cienājot visus ar siltiem dzērieniem un uzkodām.

Nākamie posmi - 5. novembrī Koventrijā un 3. decembrī Birmingemā. Saskaņā ar Nolikumu paredzēts, ka Lielbritānijas Kausa Novusā 2022 izcīņa norisinās piecos posmos.

Ar Nolikumu var iepazīties https://bit.ly/3RbdarS

LNF ir Lielbritānijas novusa sporta pārvaldes institūcija un novusa sporta organizāciju pārstāvis Lielbritānijā. LNF veido Lielbritānijas novusa sporta attīstības stratēģiju un darbību plānu, veic aktivitātes, lai iekļautos Lielbritānijas un starptautiskajās sporta organizācijās. Vairāk mājas lapā: novussuk.com un facebook lapā: https://www.facebook.com/NovussFederation

Visi ir aicināti veidot jaunus klubus vai pievienoties jau esošajiem, tāpat arī pievienoties Lielbritānijas Novusa federācijai. Papildus informācijai lūdzu sazināties pa tālruni +447914784603. Visa informācija par Lielbritānijas Kausa izcīņu pieejama mājas lapā www.novussuk.com ejot uz https://www.novussuk.com/projects.


Vairāk foto: https://bit.ly/3FcJ98C



1 view0 comments
bottom of page