top of page
Search
  • novuss2019

Turnīrā nosaka Birmingemas Kausa novusā 2022 ieguvēju

Pagājušājā gadā Birmingemā tika iedibināta tradīcija, ka visa gada garumā notika izspēļu dalībnieku punktu uzskaite, no kā var secināt katra dalībnieka vietu reitingā. 2022. gadā Birmingemas Novusa klubs satikās gandrīz 20 reizes un visa gada garumā kaut vienu reiz uz tikšanos bija atnākuši 65 spēlētāji. Apkopojot rezultātus par gada līderi un labāko rezultātu ieguvēju kļuvis Rinalds Voits.

17. decembrī, Birmingemas Novusa kluba 2022. gadu noslēdzēšajā pasākumā, tika izpēlēts arī Birmingemas Kauss Novusā 2022. Šajās sacensībās piedalījās labākie 20 spēlētāji no tiem, kas kaut vienu reizi bija piedalījušies Birmingemas Novusa kluba izspēlēs visa gada garumā. Diemžēl gada līderis Rinalds Voits šoreiz nevarēja ierasties, taču izspēlēs piedalījās ļoti daudz spēcīgi spēlētāji. Par Birmingemas Kausa Novusā 2022 ieguvēju kļuva Elīza Čaklā, 2. vietu ieguva Juris Voitkevičs, 3. vietu - Modris Ostašovs.

Īpaši vēlamies akcentēt, ka gada noslēdzošajā turnīrā Birmingemā bija ieradies novusa tiesnesis un Cēsu Novusa kluba vadītājs Jānis Jānelsiņš. Jānis bija arī Birmingemas Kausa Novusā 2022 turnīra galvenais tiesnesis.

Īpaši vēlamies pateikties floristei Lienei Stepenai, kas bija Ziemassvētku noskaņās dekorējusi zāli, kurā notika sacensības.

Kā jau zināms, tad Birmingemas Novusa kluba pasākumos ir gaidīts ikviens bez vecuma ierobežojuma, tomēr vēlamais vecums 12+. Taču ar kluba atļauju izspēlēs var piedalīties arī jaunāki dalībnieki. 2023. gada tikšanās tiks izsludinātas jau drīz mūsu Facebook lapā https://www.facebook.com/binoKlubs.

Ja vēlies sazināties ar mums, lūdzu raksti Facebook @binoKlubs vai WhatsApp (07914784603).

Nāc ciemos!

Pasākumu atbalsta arī Birmingemas Novusa Klubs, Novusa klubs “Coventry Roveri”, floriste Liene Stepena, M&M Mūzikas faktors UK, Latviešu Kultūras centrs Birmingemā, Latvijas Republikas Ārlietu ministrija un Latvijas Republikas vēstniecība Apvienotajā karalistē ar diasporas atbalsta projekta līdzekļiem.



5 views0 comments
bottom of page