top of page
Search
  • novuss2019

Novuss Birmingemā dzīvs!

Updated: Jun 16, 2021

Vasarsvētku priekšvakarā, 22.maijā Birmingemas Novusa klubs aizvadīja kluba tikšanos. Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumu klātienē varējām pulcēties ne vairāk kā 30 personas. Kad izsludinājām pasākumu, visas vietas tika aipildītas jau pāris stundu laikā, pat izveidojoties rindai uz brīvajām vietā.

Pasākumā viesojas spēlētāji arī no Londonas un Glosteras Spēļu kluba “Čiekurs” .

Pasākumu atklāja Latviešu Kultūras centra vadītājs Ingmārs Čaklais. Uzrunu teica jaunais Birmingemas Novusa kluba prezidents Mārtiņš Vīksna, kas aicināja turpināt klubā iesāktās tradīcijas un izbaudīt šo burvīgo spēles dienu.

Dažas dienas pirms šīs tikšanās Birmingemas Novusa klubs bija saņēmis jaunus novusa galdus, ko izgatavojis Aleksejs Kaļiņins savā uzņēmumā Novuss Pool Game Londonā. No tiem vienu dāvinājumā saņēmām no Linarda Lībieša, kurš Birmingema Novusa klubu vadīja iepriekšējos divus gadu. Pateicamies Linardam un gadām ciemos!

Pasākumu ar dziesmām ievadīja jaunās mūziķes Elīza Čaklā un Ance Kazāka. Visi klātesošie tika cienāti ar Birmingemas kulināru Signijas un Santas Viļumas sarūpētajiem gardumiem.

Spēļu klubs "Čiekurs" bija atvedis galda hokeju, kuru novusa izspēļu pauzēs labprāt spēlēja vai liels, vai mazs.

Birmingemas Novusa kluba atbalstītāju un tikšanās dalībnieku vidū šoreiz bija profesionāla fotogrāfe Ance Kazāka, kas Birmingemas Novusa klubam laipni dāvāja šeit pievienotās fotogrāfijas.

Savukārt, Socialais medijs Laiva pasākumu iemūžināja izveidojot videosižetu.

Novusa sacensībās piedalījās visi klātesoši, izspēlējot individuālo turnīru. Īpašs prieks par kuplo dāmu un jauniešu apmeklējumu, kas padarīja mūsu tikšanos īpaši jauku un jautru. Šoreiz turnīrā dalīto 1./2. vietu ieguva Māris Eglītis un Leons Bricko, bet trešo vietu Rinalds Voits.

Birmingemas Novusa kluba pasākumi ir atvērti ikvienam. Vēlamais vecums 14+, taču ar kluba atļauju izspēlēs var piedalīties arī jaunāki dalībnieki.

Kluba tikšanās notiek regulāri. Ņemot vērā mainīgos noteikumus attiecībā uz pieļaujamo dalībnieku skaitu pasākumos, par nākamo kluba tikšanās reizi informēsim jūnijā.

Ja ir kādi jautājumi, lūdzu raksti Facebook @binoKlubs vai WhatsApp (07914784603).

Nāc ciemos!

Vairāk foto:


3 views0 comments
bottom of page