top of page
Search
  • novuss2019

Izsludināti Lielbritānijas Kausa Novusā 2022 turnīrus

Kopš 2019.gada 27.aprīļa ir dibināta Lielbritānijas Novusa federācija (LNF) un kopš tās dibināšanas tajā apvienojušies vairāki Novusa klubi, kuros visus vadības grožus savās rokās tur Latvijas diasporas parstāvji. Tāpēc likumsakarīgi, ka arī Lielbritānijas Kausa Novusā 2022 turnīrus organize latvieši, tas norisināsies pirmoreiz un piecos posmos dažādās vietās Lielbritānijā.


Tieši Latvijas diasporas pārstāvji ir dibinātāji un vadītāji lielākajām un aktīvākajām novusa organizācijām un klubiem Lielbritānijā. Šeit jāpiebilst, ka pat LNF vabībā ir diasporas pārstāvji. Tāpat arī spēlētāji, atbalstītāji un līdzjutēji ir ar saknēm Latvijā, taču arvien biežāk novusa pasākumos iesaistās arī briti.

Šogad pirmo reizi LNF organizē Lielbritānijas Kausu Novusā 2022, kur piecos posmos tiks noteikts labākais. Lai kļūtu par kausa ieguvēju, jāpiedalās vismaz četros no posmiem.


Pirmais posms notiks jau 2022. gada 3. septembrī Koventrijā (Bethel Church Hall, 3-9 Spon End, Coventry, CV1 3HB) Novusa kluba “Coventry Roveri” paspārnē. Pēc tam sekos posms 1. oktobrī Hallā, 22. oktobrī Birmingemā, 5. novembrī Koventrij;ā un 3.decembrī Birmingemā.







1 view0 comments
bottom of page