top of page
Search
  • novuss2019

Birmingemā Novusa spēlētāji nosvin Mārtiņdienu.


6.novembrī Birmingemas Novusa klubs aizvadīja kārtējo kluba tikšanos un vienlaicīgi arī nosvinēja Mārtiņdienu. Iemesls tam bija ļoti nopietns, jo kluba prezidents ir Mārtiņš un arī kluba atbalstītājos ir vairāki Mārtiņi.

Šoreiz pasākumā viesojās arī Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta žurnāliste Ilze Kalve, kas gan intervijās interesējās par novusa attīstību, gan arī par pēdējā laika aktualitātēm Lielbritānijas darba tirgū. Ilzes sagatavoto sižetu var noskatītīties mūsu Facebook lapā.

Birmingemas Novusa kluba pasākumos ir aicināti jebkura līmeņa un vecuma spēlētāji. Un mēs ļoti priecājamies, ka iepriekšējos pasākumos pievienojušies spēlētāji turpina apmeklēt mūsu tikšanās un ņem līdzi arī savus draugus.

Novusa sacensībās piedalījās visi klātesošie, izspēlējot individuālo turnīru. Šoreiz turnīrā 3. vietu ieguva Elīza, otrais palika Deniss, bet par uzvarētāju kļuva Rinalds. Pateicamies Ilzei Kalvei par sagādātajām pārsteiguma dāvanām - latviešu mūzikas izlašu CD, kuras saņēma visi trīs uzvarētājiun jaunākā pasākuma dalībniece Amanda.

Birmingemas Novusa klubs cienāja visus klātesošos ar Mārtiņdienas kūku, bet spēlētājs Modris bija parūpējies par gardajiem pīrādziņiem. Jāpiebilst, ka arī pati tortes un pīrādziņu meistare Santa Viļuma piedalījās Novusa izspēlēs, un tāpēc gardumi bija vēl jo īpašāki.

Arī šajā tikšanās reizē turpinājās Birmingemas Novusa kluba izspēļu dalībnieku reitinga veidošana. Birmingemas Novusa kluba pasākumi ir atvērti ikvienam un nav nozīmes, vai dzīvo Birmingemas pusē, vai cituviet. Vēlamais vecums 12+, taču ar kluba atļauju izspēlēs var piedalīties arī jaunāki dalībnieki. Priekšzināšanas novusa spēlē nav nepieciešamas, ko vienmēr uzsveram.

Nākamā tikšanās paredzēta 20. novembrī, par ko vēl laicīgi informēsim Facebook grupās. Seko līdzi mūsu Facebook lapai!

Ja vēlies sazināties ar mums, lūdzu raksti Facebook @binoKlubs vai WhatsApp (07914784603).

Nāc ciemos!

6 views0 comments
bottom of page