top of page
Search
  • novuss2019

Birmingemā izspēlē Ziemas kausu novusā

4. decembrī Birmingemas Novusa klubs satikās Ziemas kausa izcīņā, kas bija priekšpēdējā reize pirms gada noslēguma, līdz ar to kopvērtējuma intriga tikai palielinās.

Pasākumu atklājām pievienojoties tautiešiem (un ne tikai) visā pasaulē, jo mūsu pasākums norisinājās dienā, kad Latvija atvadās no izcilā latviešu komponista Mārtiņa Brauna. Mēs, tapat kā daudzviet, aizdedzām sveces un piedomājām par šo izcilo vīru. Pasākuma laikā fonā skanēja Mārtiņa Brauna radītā mūzika.

Tikšanās reizē spēlējam individuālo turnīru, kura balvā bija ļoti praktiskais “garšīgais” kauss. Kā jau zināms, tad Birmingemas Novusa kluba pasākumi ir atvērti ikvienam, tāpēc arī šoriez pasākumā bija spēlētāji no dažādām pusēm - Birmingemas, Vestbromičas, Koventrijas, Notingemas, Glosteras, un pat Mančesteras un Norvičas puses, kā arī citām vietām Anglijā.

Par Ziemas kausa ieguvēju kļuva Rinalds, kurš ir arī šobrīdējais Birmingemas Novusa kluba 2021 Kausa reitinga līderis. Taču viss izšķirsies gada noslēguma pasākumā vēl šogad. Turpat aiz uzvarētāja palika Ingmārs, Juris un Rolands. Pie īpašas veicināšanas balvas tika arī mūsu centīgākā jauniete Gabija. Apsveicam labākos un centīgākos!

Mūsu kluba pasākumos ir gaidīts ikviens. Vēlamais vecums 12+, taču ar kluba atļauju izspēlēs var piedalīties arī jaunāki dalībnieki. Tāpat arī nav svarīgi, kāda ir katra dalībnieka dzimtā valoda, jo šodien pasākumā skanēja latviešu, lietuviešu un angļu valodas.

Nākamā tikšanās paredzēta 18.decembrī, kad noslēgsim šo gadu, apbalvosim reitinga līderus un centīgākos spēlētājus. Un, protams, novusa noskaņās nosvinēsim Ziemassvētkus un vēlēsim viens otram veiksmi Jaunajā gadā.

Par vietu un laiku laicīgi informēsim Facebook grupās. Seko līdzi mūsu Facebook lapai un mājas lapai www.novussclub.com!

Ja vēlies sazināties ar mums, lūdzu raksti Facebook @binoKlubs vai WhatsApp (07914784603).

Nāc ciemos!




6 views0 comments
bottom of page