top of page
Search
  • novuss2019

Birmingemas Novusa klubā notika kārtējā tikšanās Birmingemas kausa izcīņā

29. janvārī Birmingemas Novusa klubā notika kārtējā tikšanās Birmingemas kausa izcīņā. Spēlējam individuālo turnīru, notika spraigas un azartiskas izspēles. Apsveicam Kevinu ar pirmo pieredzi Novusa spēlē, tāpat arī Ivetu un Oskaru, kas novusu atsāka spēlēt pēc pārdesmit gadu pauzes.

Īpaši azartiska izspēle notika Rinalda un Dzintara starpā, kad situācija spēles laukumā bija tik sarežģīta, kad bija jāmeklē profesionaļu padoms. Birmingemas Novusa kluba vadība centās sazināties ar novusa guru Guntaru Brālīti, taču diemžēl viņu sasniegt neizdevās. Tad tika nolemts operatīvi telefoniski sazināties ar Latviju - novusa tiesnesei Līgu Leiti. Līga uz telefona zvanu atbildēja uzreiz un sniedza savu vērtējumu situācijai, ar ko spēlētājiem nācās samierināties, kaut gan emocijas sita augstu vilni arī pēc tam.

Par šīs dienas tikšanās līderiem kļuva Rinalds (1.vieta), Elīza (2.vieta) un Leons (3.vieta).

Atgādinam, ka Birmingemā visa gada garumā notiek Birmingemas Kausa izcīņa. Par Birmingemas Kausa ieguvēju kļūs tas dalībnieks, kurš visas sezonas laikā būs ieguvis visvairāk punktus. Svarīgi ir ne tikai spēles kvalitāte, bet arī regulārs kluba apmeklējums. Organizātori katrā tikšanās reizē apkopos rezultātus, kas būs pieejami visu sezonas laiku, un katrs spēlētājs varēs apskatīt, kas un kā ietekmē viņa vietu reitingā.

Tāpat mūsu kluba pasākumos ir gaidīts ikviens bez vecuma ierobežojuma, tomēr vēlamais vecums 12+. Taču ar kluba atļauju izspēlēs var piedalīties arī jaunāki dalībnieki. Tāpat arī nav svarīgi, kāda ir katra dalībnieka dzimtā valoda, jo arī šoreiz pasākumā skanēja latviešu un angļu valodas.

Nākamā tikšanās būs 26.februārī. Šeit ir saite uz tabulu ar visa gada pasākumiem: https://www.facebook.com/binoKlubs/posts/3013961978818918

Ja būs kādas nelielas izmaiņas, kā arī par precīzu tikšanās vietu un laiku laicīgi informēsim Facebook grupās. Seko līdzi mūsu Facebook lapai un mājas lapai www.novussclub.com!

Ja vēlies sazināties ar mums, lūdzu raksti Facebook @binoKlubs vai WhatsApp (07914784603).

Nāc ciemos!



11 views0 comments
bottom of page