top of page
Search
  • novuss2019

Aizritējusi tikšanās - Rudens Novuss Birmingemā


23. oktobrī Birmingemas Novusa klubs aizvadīja kārtējo kluba tikšanos, atsākot rudens regulāro tikšanās sēriju katru otro nedēļu sestdienu rīta pusē.

Birmingemas Novusa pasākumos ir aicināti jebkura līmeņa un vecuma spēlētāji. Un to viemēr esam uzsvēruši! Tāpēc šoreiz bija īpašs prieks redzēt un satikt tik daudz zinātkārus jauniešus un elegantas dāmas. Esam pateicīgi pieredzējušajiem spēlētājiem (īpaši Jānim Zalītim, Denisam Vlasovam, Rinalds Voitam, Raitim Goldmanim, Ingmāram Čaklajam un Elīzai Čaklajai) par padomiem un vērtīgajām pamācībām, kas radīja vēl lielāku interesi un azartu.

Novusa sacensībās piedalījās visi klātesošie, izspēlējot individuālo turnīru. Šoreiz turnīrā 3. vietu ieguva Rinalds, otrais palika Ingmārs, bet par uzvarētāju kļuva Elīza. Pārējo vietu sadalījums redzam foto galerijai pievienotājā tabulā.

Arī šajā tikšanās reizē turpinājās Birmingemas Novusa kluba izspēļu dalībnieku reitinga veidošana. Ir svarīgi piedalīties visās tikšanās reizēs un krāt punktus. Tas nozīmē, ka katrā tikšanās reizē dalībnieki saņems nopelnītos punktus un sezonas beigās tiks apbalvoti visaugstākās vietas ieguvušie spēlētāji. Taču Birmingemas Novusa klubā vērtē ne tikai kvantitāti, bet arī attieksmi un gribasspēku, tāpēc sezonas beigās īpašas balvas būs centīgākajam un vislielāko izaugsmi sasniegušajam spēlētājam.

Birmingemas Novusa kluba pasākumi ir atvērti ikvienam un nav nozīmes, vai dzīvo Birmingemas pusē, vai cituviet. Vēlamais vecums 12+, taču ar kluba atļauju izspēlēs var piedalīties arī jaunāki dalībnieki. Priekšzināšanas novusa spēlē nav nepieciešamas, jo latviešiem novuss padodas uzreiz.

Nākamā tikšanās paredzēta 6. novembrī, par ko vēl laicīgi informēsim Facebook grupās. Seko līdzi mūsu Facebook lapai!

Ja vēlies sazināties ar mums, lūdzu raksti Facebook @binoKlubs vai WhatsApp (07914784603).

Nāc ciemos!

Vairāk foto: https://www.facebook.com/binoKlubs/posts/2959766497571800

0 views0 comments
bottom of page